Στεγανοποίηση & Μόνωση ταράτσας

Η στεγανοποίηση αλλά και η μόνωση ταράτσας είναι ένα μείζον ζήτημα για όλα τα κτίρια. Οι μέθοδοι εφαρμογής θερμομόνωσης στην ταράτσα, περιλαμβάνουν στεγανοποίηση με θερμοπλαστικές μεμβράνες, στεγανοποίηση μίας ή δύο στρώσεων και στεγάνωση δώματος με μονή ή διπλή ασφαλτική μεμβράνη.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα
Οι διάφορες μέθοδοι εφαρμογής στην θερμομόνωση ταράτσας, περιλαμβάνουν εκτός των άλλων, στεγανοποίηση με θερμοπλαστικές μεμβράνες, στεγανοποίηση μίας ή δύο στρώσεων, στεγάνωση δώματος με μονή ή διπλή ασφαλτική μεμβράνη. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνηθέστερα είναι διογκωμένη πολυστερίνη, εξηλασμένη πολυστερίνη, θερμομονωτικά σκυροδέματα ελαφρού τύπου με οπλισμό, θερμοπλαστικές μεμβράνες, μεμβράνες PVC, κλπ.
Γενικότερα τα ασφαλτόπανα είναι ασφαλτικές μεμβράνες διαφόρων τύπων και χρησιμοποιούνται με την κατάλληλη προεργασία για τη μόνωση και στεγανοποίηση της ταράτσας. Οι μονώσεις ταρατσών με ασφαλτόπανο είναι μία ενδεδειγμένη λύση που αν γίνει σωστά και με κατάλληλα και ποιοτικά υλικά, έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει θερμομόνωση, στεγανοποίηση και ασφάλεια για 10 χρόνια.
Το HYPERDESMO®-CLASSIC είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Είναι ιδανικό για γενική χρήση, μια οικονομική και απλή λύση στεγάνωσης. Έχει άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες. Εφαρμόζεται με ρολό, βούρτσα ή ψεκασμό (airless 200-250 bar) σε δυο στρώσεις με ελάχιστη κατανάλωση 1.2-1.5 kg/m2.